white logo color background

Gevelbekleding & terrasaanleg

Bescherm uw woning met houten gevelbekleding

U kunt ons inschakelen om weerbestendig buitenschrijnwerk te vervaardigen. Zo kunnen wij uw gevel van stijlvolle houten bekleding voorzien. Naargelang uw voorkeur kunnen we de latten ervan horizontaal of verticaal plaatsen.

We kiezen voor degelijke houtsoorten, zoals ceder en ayous, zodat uw huis tegen barre weersomstandigheden is beschermd. De verschillende houtsoorten zijn in uiteenlopende stijlen en kleuren beschikbaar, waardoor u de gevelbekleding kan kiezen die best bij uw pand past. Bovendien zorgt houten gevelbekleding ervoor dat uw woning meteen goed geïsoleerd is.

houten gevel

Interesse in nieuwe gevelbekleding?

Vraag dan nu vrijblijvend uw offerte aan!

houten terras laten plaatsen

Een houten terras aanleggen? Dat kunnen we!

Naast gevels bekleden, kunnen we houten terrassen aanleggen. Daarvoor gebruiken wij het tropische hardhout ipé. Dat materiaal kent talrijke voordelen: het is stabiel, neemt weinig vocht op en is erg makkelijk in onderhoud.

Het volstaat immers om uw terras met hardhoutolie te behandelen en in de herfst wekelijks te vegen. Ipé is bovendien ideaal om zwembaden mee af te werken. Contacteer ons om samen de mogelijkheden te bespreken!